Uitzending
EenVandaag - 8-10-2020

8-10-2020

EenVandaag

173 x bekeken | 0 reacties
4
Doorploeteren of stekker eruit: ondernemen in crisistijd
Voor ondernemers is het misschien wel het grootste taboe: stoppen met je bedrijf, omdat de vooruitzichten slecht zijn. Zeker als de oorzaak buiten jezelf ligt. Financieel adviseur Femke Hogema vindt dat ondernemers nuchter naar de cijfers moeten kijken.

"Na de eerste persconferentie van premier Rutte dachten we nog dat de coronacrisis snel voorbij zou zijn. Maar een halfjaar verder weet niemand of en wanneer we op oude voet verder kunnen", zegt financieel adviseur Femke Hogema. Ze schreef het boek Ondernemen in crisistijd.

Wie hoort de stille meerderheid?
"Media, geef eens ruimte aan Nederlanders die corona wl willen aanpakken", roept schrijver Grim Bouwmeester op. Hij vindt dat er teveel aandacht is voor een kleine, luidruchtige groep en te weinig voor een genuanceerder geluid. En hij is niet alleen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggr en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 8 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee