Uitzending
EenVandaag - 14-10-2020

14-10-2020

EenVandaag

160 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe vallen de nieuwe corona-maatregelen?
Het kabinet komt te laat met de nieuwe, strengere maatregelen tegen het coronavirus. Dat vindt driekwart (74 procent) van de deelnemers aan een onderzoek van EenVandaag. Er is wel draagvlak voor alle nieuwe maatregelen en voor een mondkapjesplicht.

Premier Rutte sprak dinsdagavond op een persconferentie van 'een gedeeltelijke lockdown'. De meeste deelnemers vinden dat het kabinet te lang heeft zitten afwachten terwijl de besmettingen met duizenden bleven oplopen. Slechts een op de tien (11 procent) vindt de timing goed. Tweederde (64 procent) is wel positief over het pakket aan nieuwe maatregelen. "Beter laat dan nooit", verzucht een deelnemer.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 14 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee