Uitzending
EenVandaag - 20-10-2021

20-10-2021

EenVandaag

251 x bekeken | 0 reacties
8
Het leven in Kabul onder het Talibanbewind
Rijen voor de banken, Afghanen zonder werk en bittere armoede. Twee maanden na de machtsovername door de taliban lijkt Afghanistan af te stevenen op een economische ramp. Verslaggever Hans Jaap Melissen was in Kabul en laat zien wat er op straat leeft.

Vuilwatertank op boten verplicht verzegeld
Watersporters lozen nog altijd hun vuilwatertank in meren en plassen. Dat moet eindelijk afgelopen zijn, vinden de Unie van Waterschappen en de Tweede Kamer. Een verzegeling op pleziervaartuigen moet ervoor zorgen dat dit niet meer kan.

"Ik zou tijdens de Sneekweek niet in het Sneekermeer gaan zwemmen" zegt bestuurder van het Wetterskip Frysl‚n (Waterschap Friesland) Otto van der GaliŽn. "Wij monitoren de kwaliteit van aangewezen zwemwaterlocaties permanent. Meestal is die goed tot voldoende, maar het kan veel beter, en soms is het ronduit slecht."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 20 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Het leven in Kabul onder het Talibanbewind Rijen voor de banken, Afghanen zonder werk en bittere armoede. Twee maanden na de machtsovername door de taliban lijkt Afghanistan af te stevenen op een economische ramp.…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten