Uitzending
EenVandaag - 18-1-2022

18-1-2022

EenVandaag

267 x bekeken | 0 reacties
6
Medische mondkapjes niet meteen door iedereen gebruikt na nieuw advies: helft gaat hem dragen
Het kabinet adviseert om vanaf nu een medisch mondkapje te dragen. De meningen hierover zijn verdeeld: 40 procent vindt het een goed advies, 42 procent niet. De helft is ook echt van plan zo'n medisch masker te gaan dragen.

Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.0000 mensen. Volgens het kabinet en het OMT biedt een medisch mondmasker (minimaal type 2) dat je kunt weggooien een wat betere bescherming. Stoffen en zelfgemaakte mondkapjes worden afgeraden.

Warmtepomp populair bij inwoners van Groningen, maar monteurs om ze te plaatsen zijn er bijna niet
In Groningen moeten huizen verduurzaamd, verstevigd en helemaal opnieuw gebouwd worden. Maar wie gaat doen? Goed personeel aan je binden is enorm moeilijk, merken installatiebedrijven.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 18 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten