Uitzending
EenVandaag - 24-1-2022

24-1-2022

EenVandaag

306 x bekeken | 0 reacties
6
Inwoners Kiev kijken gespannen naar de Russische troepenopbouw: 'Mensen hebben genoeg van de dreiging'
In de Oekra´ense hoofdstad Kiev zijn de inwoners de annexatie van de Krim in 2014 door Rusland nog niet vergeten. Nu Rusland troepen samentrekt bij de grens, hopen de Oekra´eners op het westen.

Ongelukkige start en nog maar weinig 'nieuw elan': de eerste 2 weken kabinet-Rutte IV door de ogen van de politieke redactie
Alweer 2 weken is er een nieuw kabinet: Rutte IV. Boeiende weken voor politiek duiders Joost Vullings, Remko Theulings, Marc Belinfante en Marloes Lemsom van EenVandaag. Hoe ging die nieuwe coalitie van start? Ze vertellen wat hen opviel.

"Vier woorden: toch weer Mark Rutte", vat politiek verslaggever Remko Theulings zijn gevoel over de eerste twee weken samen. Na twee weken kun je zeggen dat het kabinet goed en wel uit de startblokken is. "Wat mij nog het meest opviel, zijn toch wel de wat bijzondere nieuwe bewindslieden", zegt Marc Belinfante, ook verslaggever.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 24 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten