Uitzending
EenVandaag - 18-4-2009

18-4-2009

EenVandaag

1167 x bekeken | 0 reacties
6
De Week van... Yfke Sturm
Welk meisje droomt er niet van om ontdekt te worden als fotomodel? Yfke Sturm maakte het zelf mee toen ze op haar vijftiende werd ontdekt in een warenhuis en nu een van de best betaalde topmodellen ter wereld is. Deze week verscheen haar boek Yfke's Model Secrets, waarin ze met een knipoog en op kritische wijze beschrijft hoe de wereld van een topmodel eruitziet. EénVandaag volgde haar deze week.

AZ kampioen
Voetbalclub AZ wordt vandaag waarschijnlijk landskampioen van Nederland, maar daar gingen twee turbulente seizoenen aan vooraf. Want eigenlijk hadden ze in Alkmaar al in 2007 'de schaal' moeten winnen, maar toen ging rivaal PSV er - op de allerlaatste speeldag - met de buit van door. Vorig jaar maken Van Gaal en AZ een dramatisch slecht seizoen mee en dreigde de trainer zelfs met opstappen. Nu wordt hij dan toch kampioen. Kaartvrienden Ruud Bröring en Henny Schipper, societyvriend en regisseur Guus Verstraete en voetbaljournalist Frits Barend vertellen hoe Louis van Gaal dat voor elkaar heeft gekregen.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op zaterdag 18 april door de AVRO en de TROS. Te gast waren Frits Barend, Yfke Sturm en Guus Verstraete.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie