Uitzending
EenVandaag - 11-4-2009

11-4-2009

EenVandaag

1358 x bekeken | 0 reacties
3
De week van... Di-rect
De Haagse rockband Di-rect heeft gisteren voor het laatst opgetreden met haar frontman Tim Akkerman. De zanger gaat solo en verlaat de band. Vrijdagavond werd voor het laatst de rockopera Tommy uitgevoerd. EénVandaag volgde deze week voor De week van... de laatste week van Di-rect. Voor- en achter de schermen.

De overheid als traagste betaler
Uit een onderzoek van incassobureau Intrum Justitia blijkt dat de overheid de traagste betaler is. De ministeries spannen daarbij de kroon. De wettelijke betalingstermijn is 30 dagen maar gemiddeld wordt er pas na 46 dagen betaald en vaak duurt het nog veel langer. Bedrijven komen daardoor soms in grote financiële problemen. Maar daar komt verandering in. Ministeries die niet op tijd hun rekeningen betalen, zullen daarop worden aangesproken door minister van Binnenlandse Zaken, Guusje ter Horst. De minister roept in EénVandaag bedrijven met langdurig openstaande rekeningen op naar haar toe te komen. Ter Horst: 'Dan kan ik de andere ministeries op het vestje spugen en zorgen dat ze wel op tijd betalen.'

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op zaterdag 11 april door de AVRO en de TROS. Te gast was Tim Akkerman. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie