Uitzending
EenVandaag - 24-4-2009

24-4-2009

EenVandaag

881 x bekeken | 0 reacties
6
Milieuverplichting voor landbouwsubsidies
Vandaag worden de Europese landbouwsubsidies bekend gemaakt. De Nederlandse boeren ontvangen dit jaar circa 800 miljoen euro. Maar wordt er daarbij wel genoeg gekeken naar hoe de ontvangende boeren omgaan met natuur en milieu? De Stichting Natuur en Milieu stelt dat er eisen gesteld moeten worden aan de boeren.

StemWijzer Europa van start
Op 4 juni gaat Nederland naar de stembus voor de verkiezingen van een nieuw Europees Parlement (EP). Om de kiezer een handje te helpen bij het maken van een keuze, heeft het EénVandaag in samenwerking met het IPP traditiegetrouw een nieuwe StemWijzer gemaakt. Doe de StemWijzer en krijg een gratis stemadvies.

Doe mee met de koninginnedag-enquête!
Wie is uw favoriete lid van het Koninklijk Huis? Verwacht u dat koningin Beatrix deze week gaat aftreden? En hoe denkt u over het onderzoek dat de Nationale Ombudsman instelt naar het Kabinet der Koningin? Doe mee met koninginnedag onderzoek van het EénVandaag Opiniepanel. U kunt zich aanmelden door het invullen van enkele basisvragen, en hierna kunt u meteen meedoen met het onderzoek 'Koninginnedag 2009.' De uitslag van het onderzoek maken we volgende week bekend in EénVandaag. Klik hier om mee te doen.

Gesprek met de minister-president
Het wekelijkse gesprek met de minister-president. Bram Schilham spreekt met minister-president Balkenende over de gebeurtenissen van de afgelopen week.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 24 april door de AVRO en de TROS. Te gast was Jan Peter Balkenende. De presentatie was in handen van Bram Schilham.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie