Uitzending
EenVandaag - 15-8-2008

15-8-2008

EenVandaag

1997 x bekeken | 0 reacties
7
Opstappen Duyvendak goede beslissing?
Gisteravond maakte GroenLinks Tweede Kamerlid Wijnand Duyvendak bekend uit de fractie van GroenLinks te stappen. Dit na aanhoudende kritiek op zijn links-activistische verleden. Fractievoorzitter Femke Halsema riep andere activisten op om open te zijn over hun activiteiten in de jaren tachtig. We spreken hierover met onderzoeksjournalist Peter Siebelt en met GroenLinks Europarlementariër Joost Lagendijk. Ook vragen we de GroenLinks-achterban in ons panel om hun mening over het opstappen van Duyvendak.

Madonna ziet Sarah
Nog steeds scoort ze hit na hit. Madonna. Morgen wordt ze 50 jaar. De wereldster is na een carrière van ruim 25 jaar nog steeds vernieuwend en ze blijft de wereld verrassen. Hoe doet Madonna dat? EénVandaag maakt een portret van deze popdiva en stijlicoon en praat met onder andere Joost Zwagerman, DJ Fedde Le Grand en Marlies Dekkers.

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 15 augustus door de AVRO en de TROS. Te gast waren Joost Lagendijk, Joost Zwagerman, Marlies Dekkers, Peter Siebelt en Fedde le Grand. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie