Uitzending
EenVandaag - 11-8-2008

11-8-2008

EenVandaag

1549 x bekeken | 0 reacties
6
Gesprek aan de keukentafel: Marlies Dekkers
Ontwerpster Marlies Dekker zit vijftien jaar in het vak. Ze werd bekend met de 'blotebillenjurk' van Silvia Millecam, maar inmiddels heeft ze meer dan 1000 verkooppunten ter wereld en wordt ze gedragen door de groten der aarde: Nelly Furtado, the Pussycat Dolls, Kelly Rowland, maar ook Neelie Kroes hullen zich regelmatig in een 'Marlies Dekkers'. In EénVandaag spreekt ze met verslaggeefster Caroline van den Heuvel aan de keukentafel over haar bijzondere weg naar het succes. Maar ook onderdrukking van vrouwen, en haar afkeer van groepen komen ter sprake. En is een 'Marlies Dekkers' nu kunst of niet?

Knippen in Peking
Knappe kapsters knippen in Peking; het lijkt een bekkenbreker, maar Wilma, Cynthia, Linda en Priscilla knippen tijdens de Spelen dagelijks zoveel mogelijk mensen in Beijing. Ze zamelen daarmee zoveel mogelijk geld in voor het Chinese weeshuis Morning Tears van de Vlaming Koen Sevenants. Vanuit Peking vanavond een reportage over knipppen voor het goede doel.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 11 augustus door de AVRO en de TROS. Te gast was Marlies Dekkers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten