Uitzending
EenVandaag - 12-8-2008

12-8-2008

EenVandaag

1634 x bekeken | 0 reacties
6
Nederlandse cameraman gedood in GeorgiŽ
Bij een Russisch bombardement op de Georgische stad Gori is cameraman Stan Storimans gedood. Storimans was met verslaggever Jeroen Akkermans voor RTL-nieuws in GeorgiŽ. In het verleden werkte Storimans ook voor EťnVandaag. Storimans kwam om het leven bij een bombardement op een konvooi in de Georgische stad Gori. Kort na de aanval kondigde de Russische president Medvedev aan dat de acties in GeorgiŽ worden beŽindigd. EťnVandaag spreekt onder meer met oorlogsverslaggever Arnold Karskens en met voormalig Rusland-correspondent Peter d'Hamecourt vanuit Moskou.

Knappe kapsters knippen in Peking
Knappe kapsters knippen in Peking; het lijkt een bekkenbreker, maar Wilma, Cynthia, Linda en Priscilla knippen tijdens de Spelen dagelijks zoveel mogelijk mensen in Beijing. Ze zamelen daarmee zoveel mogelijk geld in voor het Chinese weeshuis Morning Tears van de Vlaming Koen Sevenants.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 12 augustus door de AVRO en de TROS. Te gast waren Arnold Karskens en Peter d'Hamecourt.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie