Uitzending
EenVandaag - 7-4-2009

7-4-2009

EenVandaag

1489 x bekeken | 0 reacties
6
Aardbeving ItaliŽ: verslag vanuit Onna
Op nog geen tien kilometer afstand van het zwaar door een aardbeving getroffen l'Aquila ligt het pittoreske dorpje Onna. Ook hier sloeg het geweld van de natuur in alle hevigheid toe. EťnVandaag volgde de plaatselijke huisarts die de afgelopen nacht ononderbroken zoveel mogelijk mensen probeerde te helpen.

Bankenvereniging komt met onderzoek leereffecten crisis
De Nederlandse banken beginnen gezamenlijk een onderzoek naar de gevolgen van de kredietcrisis voor de financiŽle sector in Nederland. Voormalig financieel bestuurder Cees Maas van ING gaat het onderzoek leiden. De commissie zal verder bestaan uit Tom de Swaan (ex-ABN Amro), Wim van den Goorbergh (ex-Rabobank) en hoogleraar financiŽle economie Sylvester Eijffinger.

EťnVandaag en ANWB onderzoeken parkeerdruk
Ergert u zich aan fout geparkeerde auto's? Kunt u uw auto kwijt in uw eigen buurt? Wie heeft niet ooit een conflict gehad om een parkeerplaats? EťnVandaag en de ANWB doen samen onderzoek naar parkeerproblemen. Welke gemeente heeft het beste parkeerbeleid? U kunt meedoen tot eind april en op 14 mei wordt de uitslag bekend gemaakt.

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 7 april door de AVRO en de TROS. Te gast waren Cees Maas en Sylvester Eijffinger. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie