Uitzending
Een goed begin - Roos en Clay

Roos en Clay

Een goed begin

6-6-2009

| 1005 x bekeken | 0 reacties
6
Roos Visser vertrekt in 2004 voor haar studie naar Congo. Elke dag wordt ze geholpen door Congolees Clay. Roos leert hem kennen als een eerlijke en altijd behulpzame vriend. Tijdens alle taxiritten, interviews en gesprekken slaat bij allebei verliefdheid toe. Maar ze durven het elkaar niet te vertellen. Want wat zou de ander wel niet denken... en hun vrienden... en ouders? Zij is volgens het Congolese vooroordeel immers een onbetrouwbare Europese en hij volgens Europeanen een onverantwoordelijke en straatarme Congolees, toch? Maar daar blijkt niets van waar! Hoewel ze elkaar nog maar kort kennen, verloven ze zich. Ze kiezen volledig voor elkaar.
In deze aflevering van Een Goed Begin gaat Mirjam bij Clay, Roos en baby Luc op bezoek in hun huis in Nederland. Ze zijn inmiddels getrouwd en Clay is volledig ingeburgerd. Maar hij mist zijn land ook... en vooral zijn moeder. Clay en Roos sturen haar een videoboodschap, waarop ze haar kleinzoon Luc voor het eerst ziet. En... samen met Mirjam zien Clay en Roos haar hartverwarmende reactie! Kijken dus!

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Roos en Clay is uitgezonden op zaterdag 6 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee