Uitzending
Een goed begin - Martin en Angelique Barelds

Martin en Angelique Barelds

Een goed begin

23-5-2009

| 1315 x bekeken | 0 reacties
8
“Op de echo was te zien dat Lotte helemaal geen vruchtwater meer had en Fleur heel veel. We moesten met spoed naar Leiden.”
Martin en Angelique Barelds hebben een prachtig gezin met twee gezonde jongens. En als het aan hun ligt, zouden ze nog wel een kindje willen krijgen. Groot is dan ook de verrassing als blijkt dat ze in verwachting zijn van twee babietjes tegelijk.
Maar er is een schaduwzijde aan het geluk. Bij een controle blijkt dat zich TTS, Tweeling-Transfusie Syndroom, ontwikkelt, een levensbedreigende ziekte voor beide babies. Met spoed moet Angelique naar het ziekenhuis in Leiden. Er wordt een laseroperatie uitgevoerd die het leven van beide babies moet redden. Maar de kans op complicaties en vroeggeboorte is groot. De weken na de operatie zijn vreselijk spannend voor Martin en Angelique.
Inmiddels zijn twee prachtige dochtertjes Lotte en Fleur geboren. Martin en Angelique vertellen aan Mirjam hoe alles is verlopen vanaf de operatie tot nu toe.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Martin en Angelique Barelds is uitgezonden op zaterdag 23 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee