Uitzending
Een goed begin - Jan Willem en Jenneke Palland

Jan Willem en Jenneke Palland

Een goed begin

2-5-2009

| 2392 x bekeken | 0 reacties
4
“Het mooiste dat je kan overkomen: een kind op de wereld zetten, en het ergste dat je kan overkomen: een kind verliezen, gebeurt op hetzelfde moment. Wat moet je daarmee?”
Het zijn de woorden van Jenneke Palland, die dit samen met haar man Jan Willem is overkomen.
Jenneke en Jan Willem hebben vanaf het begin van hun relatie een grote wens: kinderen krijgen. Maar die komen niet. Na het allereerste onderzoek in het ziekenhuis krijgen ze te horen dat het niet mogelijk is, en die klap komt hard aan.
Maar dan is er die arts, die hun dossier nog een keer doorneemt en een kleine mogelijkheid ziet. Na een spannende tijd raakt Jenneke toch zwanger, van een tweeling! De zwangerschap verloopt tot de 34ste week voorspoedig. Maar daarna voelt Jenneke zich niet goed en moet ze met spoed naar het ziekenhuis. Duidelijkheid over wat er precies aan de hand is komt er niet, en na een week wordt Jenneke ontslagen.
Kort daarna begint de bevalling en staan Jenneke en Jan WIllem voor het verschrikkelijke feit dat een van hun twee babietjes is overleden. Het is niet te bevatten...
Het is inmiddels ruim drie jaar geleden dat dit gebeurde. Mirjam gaat bij Jenneke en Jan Willem en hun zoontje Matthan op bezoek. Om hun verhaal te horen. En om Matthans kersverse zusje Leone te bewonderen en te horen hoe het voor Jan Willem en Jenneke was om opnieuw een kindje te krijgen.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Jan Willem en Jenneke Palland is uitgezonden op zaterdag 2 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee