Uitzending
Een goed begin - Pros en Jolanda Veldman

Pros en Jolanda Veldman

Een goed begin

16-5-2009

| 1877 x bekeken | 0 reacties
6
Boer Pros uit Boer Zoekt Vrouw. Zo kennen we Pros Veldman uit Laag Zuthem, en zo hebben we ook ‘zijn Jolanda’ leren kennen. Korte tijd later schitterden ze zelfs in een speciale Boer Zoekt Vrouw-aflevering rond hun ja-woord op de boerderij tussen de koeien.
Het is prachtig en heftig. Eerst lang single en dan in korte tijd verliefd en getrouwd! Mirjam gaat bij Pros en Jolanda op bezoek om eens achter de schermen te kijken. Hoe was het eigenlijk voor ze om elkaar op een dergelijke manier te leren kennen? En hoe is hun leven veranderd toen ze besloten samen verder te gaan? Is Pros echt die schuchtere boer die hij misschien op het eerste gezicht lijkt? En hoe was het voor de stadse Jolanda om op het platteland te gaan wonen?
Snel na hun trouwen ontdekt Jolanda dat ze zwanger is en vorig jaar is hun mooie dochter Tamar geboren. Een beetje beduusd door het hoge tempo van alle veranderingen, maar heel erg blij vertellen ze over alle ontwikkelingen. En is Mirjam erbij als Tamar, in dezelfde kerk als waar haar ouders trouwden, gedoopt wordt.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Pros en Jolanda Veldman is uitgezonden op zaterdag 16 mei door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee