Uitzending
Een goed begin - Jeroen en Josje Nijssen

Jeroen en Josje Nijssen

Een goed begin

20-6-2009

| 1283 x bekeken | 0 reacties
6
Jeroen en Josje zullen die avond nooit vergeten. Ze zijn even thuis vanuit het ziekenhuis waar hun pasgeboren zoon Julian opgenomen is. De kinderarts belt en Jeroen neemt op. Josje ziet Jeroen lijkbleek worden en ze denkt het ergste: Julian is dood.
Gelukkig is dat niet waar, Julian leeft, maar de situatie is zeer ernstig: hij heeft een hersenbloeding. Er volgt een intensieve tijd voor baby Julian en z地 ouders. Kan het nog een keer gebeuren? Zal Julian herstellen? Wat is de oorzaak? Na verloop van tijd blijkt dat Julian een bloedstollingsziekte heeft. Gelukkig herstelt hij na de kritieke situatie goed.
Nu, twee jaar later, verwachten Jeroen en Josje een dochter. Het is waarschijnlijk dat ook zij dezelfde afwijking in haar bloed heeft. Er mag tijdens de bevalling dus niets misgaan. En weer zijn Jeroen en Josje vaste bezoeker in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Vanavond gaan we in Een Goed Begin met Jeroen en Josje mee naar het ziekenhuis en Mirjam gaat na de geboorte bij Jeroen, Josje, Julian en de kleine Charlotte op bezoek. Hoe zijn ze door deze heftige tijd heengekomen?

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Jeroen en Josje Nijssen is uitgezonden op zaterdag 20 juni door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee