Uitzending
Een goed begin - Gerda en Henk: Weer gelukkig na verlies partner

Gerda en Henk: Weer gelukkig na verlies partner

Een goed begin

21-11-2009

| 1325 x bekeken | 0 reacties
7
‘Hadden we kunnen voorzien dat we na het verlies van onze partner weer zo gelukkig zouden worden?’ - Gerda OudmanIn korte tijd is het leven van Gerda en Henk Oudman 180 graden gedraaid. Henk is weduwnaar en vader van drie kinderen. Na het overlijden van zijn vrouw runt hij negen jaar lang in zijn eentje een boerderij in het noordelijkste puntje van Groningen. Het leven op de melkveehouderij is kaal en eenzaam, zeker als zijn kinderen het huis uit gaan.
Ook schippersvrouw Gerda kent moeilijke tijden. Ze is met haar vier kinderen achtergebleven nadat haar man overboord is gevallen en verdronk. Ze moet verder met haar leven en probeert er voor haar kinderen het beste van te maken.
Als ze elkaar ontmoeten, klikt het wonderwel, maar er is een groot leeftijdsverschil. De nieuwe liefde is iets heel moois in hun leven en dat zien de kinderen ook. En dan heeft Henk ook nog een kinderwens! Mirjam is heel benieuwd hoe het Henk, Gerda en hun -inmiddels acht!- kinderen vergaat na de grote ommekeer van hun ontmoeting.

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Gerda en Henk: Weer gelukkig na verlies partner is uitgezonden op zaterdag 21 november door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee