Uitzending
Editie NL - Aflevering 98

Aflevering 98

Editie NL

16-5-2019

| 150 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Duncan kan niet meer verliezen. -Doodziek door herrie. -Imitatie-buxus tegen mot. -Genderswappen met filter.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Genderswappen met filter
Op social media verschijnen steeds meer foto's van vrouwen als man en andersom. Het is het resultaat van het nieuwste Snapchatfilter, waarmee je van geslacht kunt veranderen. Dat is niet alleen grappig, het kan ook heel handig zijn om eens te zien hoe je er als iemand van het andere geslacht uitziet.

Imitatie-buxus tegen mot
"Dit wordt helemaal niets." Dat is wat Ronald Stolwijk kreeg te horen toen hij een aantal jaren geleden op een beurs stond met zijn Ilex-plant, een lookalike van de buxus. Hij werd er soms zelfs om uitgelachen. Maar nu de buxusplanten worden kaalgevreten, blijkt dat Ronald opeens goud in handen heeft.

Doodziek door herrie
Bert Maas uit Waalwijk is er letterlijk ziek van: de herrie van de snelweg die langs zijn huis loopt. De stress breekt hem op: "Ik slaap niet, ben depressief en heb rugklachten." Maar hoe ziek kan je nou eigenlijk worden van geluidsoverlast?

Duncan kan niet meer verliezen
In Tel Aviv weten ze het zeker: Nederland wint het Eurovisiesongfestival. Alle aandacht is gericht op Duncan Laurence en zijn 'Arcade'. Hoe gaat de zanger om met de druk? Schaatser Jorien ter Mors kan zich goed in Duncan verplaatsen. 'Druk van buitenaf kan fijn zijn om jezelf te motiveren.'

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op donderdag 16 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie