Uitzending
Editie NL - Aflevering 97

Aflevering 97

Editie NL

15-5-2019

| 208 x bekeken | 0 reacties
5
Met vandaag in de uitzending: -Invriezen die hap! -Balen van achteraf betalen? -BN'er lokt stemmer. -Bierbuik? Ik? -Het weer: minder zonnig.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

'Bierbuik? Ik?'
Veel mannen ontkomen er niet aan als ze een jaartje ouder worden: de beruchte (bier)buik. Het Voedingscentrum helpt daarom nu mannen om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Balen van achteraf betalen?
Vanaf deze week kunnen klanten van AliExpress, net zoals bij bijna alle webshops waar Nederlanders spullen kopen, achteraf betalen. Een fijne service, zou je denken, maar er zitten ook nadelen aan.

BN'er lokt stemmer
Volgende week donderdag mogen we naar de stembus voor de Europese verkiezingen. En die verkiezingen zijn bepaald niet populair. Een campagne met BN'ers moet ons ervan overtuigen dat we onze stem toch écht moeten laten horen.

Invriezen die hap!
Als rauw vlees zoals filet americain voortaan wordt ingevroren voordat het wordt gegeten, zullen er minder mensen ziek worden. Dat staat in een onderzoek van het RIVM dat is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift. Maar als het invriezen van vlees zoveel ellende kan voorkomen, is het dan niet verstandig om meer voedingsmiddelen in te vriezen voor we het eten?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 97 werd uitgezonden op woensdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie