Uitzending
Editie NL - Aflevering 93

Aflevering 93

Editie NL

9-5-2019

| 214 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Wat dreef Thijs H.? -Hotel wordt bordeel. -Volle kar in 1 minuut. -Maak van je kind geen narcist.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Volle kar in 1 minuut
Als je 1 minuut gratis winkelen in de supermarkt wint, dan verwacht je misschien dat iemand als een gek met z'n karretje de winkel rondrent om zoveel mogelijk (dure) boodschappen te scoren. Maar niet deze man in Stadskanaal. Hij hield het bescheiden: uiteindelijk had ie voor 24 euro 95 in z'n karretje. Hij nam alleen wat ie echt nodig had. Bijna elke supermarkt verloot weleens een minuut gratis winkelen. Maar stel nou dat je wint, hoe pak je dit dan het beste aan?

Hotel wordt bordeel
Nederlandse hotels hebben steeds vaker te maken met illegale prostitutie. Dat zegt het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Een paar dagen geleden nog werd een Roemeens stel verwijderd uit een hotel in Zwolle vanwege sekswerk. Hotels zijn voor prostituees een gewilde ontmoetingsplek.

Wat dreef Thijs H.?
Als Thijs H. schuldig blijkt aan de dood van twee wandelaars op de Brunssummerheide en een vrouw in Den Haag, zou er sprake kunnen zijn van een seriemoord. Wat maakt iemand een seriemoordenaar?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 93 werd uitgezonden op donderdag 9 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie