Uitzending
Editie NL - Aflevering 103

Aflevering 103

Editie NL

23-5-2019

| 169 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -'Dus jij wil een lijk zien?' -Zwanger? Ken je rechten! -Verkiezingsuitslag eerder onthuld. -Hoe vaak huil jij?

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Hoe vaak huil jij?
Het was gisteravond een opvallende vraag tijdens het tv-debat tussen de partijleiders Rutte en Baudet: wanneer heb je voor het laatst gehuild? Het leverde een ongemakkelijk moment op. Het is dan ook geen vraag die dagelijks gesteld wordt. Hoe belangrijk is het om te weten wanneer iemand voor het laatst gehuild heeft?

Verkiezingsuitslag eerder onthuld
We kunnen naar de stembus vandaag, maar de uitslagen van de Europese Parlementsverkiezingen worden pas zondag bekend gemaakt. Pas dan zijn in alle landen de verkiezingen geweest en de stemmen geteld. GeenPeil vindt dat te lang duren. Daarom gaat de partij zelf uitslagen verzamelen.

Zwanger? Ken je rechten!
Zwangere vrouwen weten bijna nooit wat hun rechten zijn als werknemer. Dat blijkt uit een peiling van 24baby, een site voor aanstaande moeders. Volgens vakbond FNV is er betere voorlichting nodig.

"Dus jij wil een lijk zien?"
Hoe maak je in een keer korte metten met automobilisten die foto's of filmpjes maken van een dodelijk ongeval op de weg? Een Duitse politieagent besloot bestuurders er keihard mee te confronteren.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 103 werd uitgezonden op donderdag 23 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie