Uitzending
Editie NL - Aflevering 102

Aflevering 102

Editie NL

22-5-2019

| 155 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Koffieklysma tegen kanker? -Kind schudt volwassenen wakker. -Snap geen snars van stemhulp. -Freddie, Elton en wie volgt?

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Freddie, Elton en wie volgt...
De nu al legendarische film Bohemian Rhapsody vulde de afgelopen maanden de bioscoopzalen. Het publiek bleek dolenthousiast over deze biografische film, en morgen verschijnt er zo'n film over Elton John. Wat maakt biografische films zo populair?

Snap geen snars van stemhulp
We mogen weer naar de stembus, morgen zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Daarom raadplegen veel mensen een stemhulp. Maar de stellingen daarin zijn soms lastig te begrijpen.

Kind schudt volwassenen wakker
De zware aardbeving in Groningen vanmorgen heeft niet alleen veel schade veroorzaakt, maar ook het gevoel van onveiligheid van de Groningers nog verder vergroot. Die emotionele impact wordt volgens veel Groningers onderschat. Daarom heeft de 12-jarige Edith Holscher hier een eigen theaterstuk over gemaakt.

Koffieklysma tegen kanker?
Nederlandse kankerdeskundigen waarschuwen voor een documentaire over het Gerson-dieet. Dat is een dieet dat kanker zou genezen. Artsen noemen de methode levensgevaarlijk, maar patiŽnten blijken er vaak gevoelig voor.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 102 werd uitgezonden op woensdag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie