Uitzending
Editie NL - Aflevering 100

Aflevering 100

Editie NL

20-5-2019

| 156 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Douze points voor Deventer. -WC: sproeien i.p.v. vegen. -Dieven dol op E-bike accu. -Game over door spoiler.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Game over door spoiler
Vannacht is de laatste aflevering van Game of Thrones online komen te staan. Een heftig moment voor de fans: na maar liefst acht seizoenen is dit het definitieve eind van de populaire fantasy-serie. Maar veel mensen kunnen de aflevering niet meteen kijken. En dan loop je het risico dat je voordat je 'm ziet, al allerlei spoilers te horen krijgt. Dat zou nog eens vervelend zijn! Daar knap je natuurlijk niet van op. Hoe zit het dus met de spoiler-etiquette, wat mag wel en wat mag niet?

WC: sproeien i.p.v. vegen
Grote kans dat je ze (op vakantie) weleens bent tegengekomen: toiletten met een sproeier waarmee je na de grote boodschap je billen schoon kunt spoelen. De wc met douchefunctie lijkt nu ook in Nederland zijn opmars te maken.

Dieven dol op e-bike-accu
Steeds meer dieven lijken het gemunt te hebben op de accu's van elektrische fietsen. De fietsen zelf bleken eerder al een gewild item te zijn, maar nu worden dus ook de peperdure accu's losgemaakt en gestolen. In de omgeving van Almelo bijvoorbeeld steeg het aantal accudiefstallen de afgelopen weken flink. Fietsenmakers daar hebben zelfs een appgroep om elkaar van de diefstallen op de hoogte te houden. De vraag is hoe je je fiets nu het beste tegen accu-diefstal kunt beveiligen.

Douze points voor Deventer
De beurt is aan ons: in 2020 mag Nederland het Eurovisiesongfestival hosten. Dat betekent k dat de introductievideo's van alle deelnemers in ons land opgenomen zullen worden. Maar waar gaan die plaatsvinden?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 100 werd uitgezonden op maandag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie