Uitzending
Editie NL - Aflevering 92

Aflevering 92

Editie NL

8-5-2019

| 236 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Gele Hesjes geven geen handjes. -Fans trakteren op entrada. -Baby wacht op naam. -Airsoft schiet omhoog.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Airsoft schiet omhoog
Je tijgert in camouflagepak door het bos, met groene strepen onder je ogen, en probeert elkaar neer te schieten met luchtdrukgeweren. Zo zou je de sport Airsoft kunnen samenvatten. De sport was tot 2013 verboden omdat de wapens teveel op echte geweren zouden lijken, maar is ontzettend populair sinds het legaal is.

Baby wacht op naam
De pasgeboren baby van prins Harry en Meghan is vandaag voor het eerst getoond aan het publiek. Maar de naam van het nieuwe prinsje is nog niet bekend gemaakt. Ouders hebben daar in Groot-BrittanniŽ 42 dagen voor, terwijl een baby in Nederland binnen drie dagen aangegeven moet worden. En zodra je de naam gegeven hebt, kun je er alleen met heel veel moeite nog op terugkomen.

Fans trakteren op entrada
Het moet de grootste 'Entrada' ooit worden als het aan de fanatieke aanhang van Ajax ligt. Ze roepen fans op om zich massaal te verzamelen bij de Johan Cruijff Arena vanavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League.

Gele Hesjes geven geen handjes
De premier ontving gisteren een delegatie van deze protestbeweging in het torentje, maar bij binnenkomst stelden ze zich niet allemaal even beleefd op. Twee van de demonstranten weigerden Rutte een hand te geven en dat leverde veel verontwaardigde reacties op.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 92 werd uitgezonden op woensdag 8 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie