Uitzending
Editie NL - Aflevering 81

Aflevering 81

Editie NL

23-4-2018

| 319 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: NK Meeuwschreeuwen
Afgelopen weekend was een NK Meeuwschreeuwen. De beste immitator ging naar huis met de felbegeerde titel. En dat werd deze dame: Jade van der Lely.

Hondenles voor kleuters
Jaarlijks worden naar schatting zo'n 150.000 mensen gebeten door een hond. Om kinderen al vroeg te leren hoe je met zulke beesten omgaat, zijn er nu speciale 'SnuffelColleges'. Dan komen docenten met een hond naar een klas, voor een lesje omgaan met honden.

Paaltje en boom gevaar op weg
Een boom, een hek of een muur: automobilisten vinden het maar moeilijk om niet tegen die stilstaande dingen te botsen. Het is namelijk een van de belangrijkste oorzaken van autoschade, blijkt uit onderzoek van verzeraar AllSecur. Het klinkt zo simpel om ze te vermijden, maar zelfs met alle technische snufjes lukt het ons niet.

Baas beknibbelt op jubilaris
Mensen die 10, 25 of 40 jaar in dienst zijn, verwachten een bonus van hun baas. Maar steeds vaker krijgen ze niks of iets kleins. Werkgevers staan namelijk steeds minder stil bij de jubilea van trouwe werknemers.

Traditie of dierenleed?
Een petitie van dierenliefhebbers moet een eind maken aan een jarenlange traditie op Schiermonnikoog. Daar wordt tijdens het Pinksterfeest Kallemooi een haan in een mast gehesen, die daar drie dagen blijft zitten. Sommigen vinden het dierenmishandeling, anderen vinden het gewoon traditie.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 81 werd uitgezonden op maandag 23 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie