Uitzending
Editie NL - Aflevering 83

Aflevering 83

Editie NL

25-4-2018

| 247 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: Mannenkus
Het is online nog steeds hét onderwerp van gesprek: de ontmoeting gisteren tussen de Amerikaanse president Trump en zijn Franse collega Macron. En dan gaat het vooral over de zoen. De mannenkus: dat blijft voor veel mannen toch een dingetje...

Oranjeshirt: ik Willem!
Wat trek je aan op Koningsdag? Iets oranjes misschien? Bijvoorbeeld een oranje shirt? Daarvan lijken er namelijk dit jaar meer dan ooit te zijn. Elk zichzelf respecterend bedrijf lijkt wel een eigen koningsdag-shirt bedacht te hebben. Want dat is een behoorlijk lucratieve business.

"Wat zeg je, mama?"
Kinderen met gehoorschade hebben dat vaak zelf niet in de gaten. Uit nieuw onderzoek van VeligheidNL en de Hoorstichting blijkt dat een kwart van de kinderen overschat hoe goed hun gehoor is. Kinderen lopen daarmee het risico op blijvende gehoorschade.

Stoeprand is struikelblok
Voor het eerst zijn er in ons land meer fietsers dan automobilisten in het verkeer om het leven gekomen. Niet alleen de snelle elektrische fietsen zijn de reden van deze stijging. De fietspaden zijn volgens de Fietsersbond vaak ook niet in orde. Zo zijn er, naast beschadigingen aan de weg, veel gevaarlijke stoeprandjes waardoor fietsers onderuit gaan.

Dader dumpt lijk dichtbij
Een lugubere moordzaak in Den Haag. Het slachtoffer, de 30-jarige yogalerares Julia werd in stukken gezaagd en in een afgesloten kist gevonden op het balkon van haar huis. Haar man, Andrei K, is hoofdverdachte in de zaak. De politie kwam de zogenoemde yogamoord op het spoor toen de man zelf de vermissing van zijn vrouw meldde. Toen die thuis polshoogte kwam nemen, vonden ze al snel het lichaam op het balkon.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 83 werd uitgezonden op woensdag 25 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie