Uitzending
Editie NL - Aflevering 79

Aflevering 79

Editie NL

19-4-2018

| 232 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Tel Sell
Van een buikspierapparaat tot een supersonische stofzuiger. Iedereen heeft wel eens, bewust of onbewust, naar Tel Sell zitten kijken. De producten werden vaak aangeprezen door vlotte, enthousiaste stemmen. Verslaggever Nina ging langs bij één van die Tel Sell-stemmen.

App geeft eten tweede leven
Jaarlijks gooien winkels, restaurants en hotels voor miljoenen aan eten weg dat nog hartstikke goed is. Met de nieuwe app Too Good to Go kun je zien welke zaken nog eten over hebben, en dat vervolgens met korting ophalen. In Amsterdam doen bedrijven er al aan mee, en in Utrecht zijn er deze week ook zaken aangesloten.

Schiphol bezwijkt onder zware koffers
Vakbond FNV maakt zich zorgen om KLM-personeel dat de bagage van passagiers in en uit vliegtuigen haalt. Deze mensen hebben vaak last van hun nek, schouders en rug. Doordat ze zware koffers moeten tillen is het ziekteverzuim erg hoog; wel 10 procent. Het zou volgens de vakbond helpen als reizigers hun koffers lichter maken. Toch doen veel mensen dat niet.

Strandtent wordt vlammenzee
Het is de eerste officiele zomerse dag van het jaar en dat zou een geweldige dag moeten zijn voor strandtenten. Maar voor de eigenaar van de Blue Lagoon in Scheveningen werd het een nachtmerrie. De zaak aan de boulevard brandde vanochtend volledig af. De brandweer onderzoekt nog waardoor de brand veroorzaakt is.

Undercover op YouTube
YouTuber Sven van der Meulen ontmaskerde deze week vier mannen, waaronder een oud-politicus, die uit waren op seks met dieren. Vandaag deed hij aangifte tegen ze. Toch is de politie daar niet erg blij mee. Ze waarschuwen YouTubers: ga niet zelf voor agentje spelen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 79 werd uitgezonden op donderdag 19 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie