Uitzending
Editie NL - Aflevering 84

Aflevering 84

Editie NL

26-4-2018

| 424 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Koningsdag = kortingsknaller
Als je op koningsdag iets moois wil scoren, hoef je tegenwoordig niet meer langs alle kleedjes en koningsdagmarkten te lopen. Veel winkels en websites doen tegenwoordig aan flinke koningsdagkortingen. Daarmee lijkt de dag Black Friday achterna te gaan.

PLAY: koninklijke foto's
Vandaag heeft de RVD nieuwe staatsieportretten vrijgegeven. En daar gaan photoshoppers natuurlijk meteen mee aan de slag. Dat levert de leukste plaatjes op.

Wat mot dat in m'n buxus?
Grote delen van ons land worden op dit moment geteisterd door de buxusmot. Het diertje kan in korte tijd hele buxusplanten en heggen opvreten. Het is een ware plaag inmiddels, en naar verwachring zijn er dit jaar weer meer motten dan andere jaren. Wat doe je ertegen?

Lezen: begin niet te vroeg
Dertig procent van de kinderen in Nederland zegt lezen niet leuk te vinden. En dat komt volgens een onderwijspsycholoog, omdat kinderen te vroeg leren lezen. Sommigen vinden het dan nog te moeilijk, dus kun je beter wachten tot het kind er wel klaar voor is.

Wachtrij is terreurtarget
Mensen in een wachtrij zijn kwestbaar voor een aanslag. In verschillende grote steden worden daarom maatregelen genomen op plekken waar veel mensen zich verzamelen, zoals betonblokken of bloembakken. Maar voor de gemeente Amsterdam is dat niet genoeg: zij willen nu helemaal af van de lange rijen bij musea.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 84 werd uitgezonden op donderdag 26 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie