Uitzending
Editie NL - Aflevering 85

Aflevering 85

Editie NL

27-4-2018

| 325 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Op de vlucht voor Koningsdag
Als je nou niks hebt met Koningsdag dan was vandaag een perfecte dag om bijvoorbeeld naar de Efteling te gaan. Lekker rustig zou je denken. Maar helaas, niets blijkt minder waar.

Avicii royaal herdacht
Koningsdag is voor veel dance-liefhebbers een groot feest. Keuze genoeg met alle festivals die vandaag door het hele land plaatsvinden. Op veel festivals is er dit jaar speciale aandacht voor de vorige week overleden Zweedse DJ Avicii.

Tussen kunst & kleedjesrommel
Koopjesjagers kijken natuurlijk al maanden uit naar Koningsdag. Je slag slaan, liefst zo vroeg mogelijk, op de jaarlijkse vrijmarkt. Voor de leukste spullen moet je er op tijd naar toe. En met een beetje geluk kun je ook nog iets heel waardevols op de kop tikken, voor bijna niks.

Oranjes terug naar oude liefde
De Oranjes hebben al jaren een speciale band met Groningen, zo hebben Prins Bernhars, Prins Maurits en Marilène in de stad gestudeerd. Die laatste twee hebben elkaar er zelfs ontmoet in Café Soestdijk. Lonneke nam daar vandaag een kijkje.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 85 werd uitgezonden op vrijdag 27 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie