Uitzending
Editie NL - Aflevering 80

Aflevering 80

Editie NL

20-4-2018

| 295 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Dansen in een stal
Op een boerderij is het niet alleen hard werken, je kunt er ook tussendoor een dansje doen. Het filmpje van deze zussen is zo vrolijk, dat het inmiddels al meer dan negen miljoen keer bekeken is.

Nee! Niet weer een zoon
Jay en Kateri Schwandt uit Michigan hadden al dertien zoons, en hoopten eindelijk eens een meisje te krijgen. Maar afgelopen woensdag werd zoon nummer veertien geboren. Hoe kan dat? Het komt namelijk vaker voor dat er grote gezinnen zijn met alleen maar jongens of meisjes.

Badmeester kopje-onder
De FNV maakt zich grote zorgen om het zwembadpersoneel. Volgens de bond worden ze overbelast en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Ze moeten namelijk te lang achter elkaar werken, en hebben nauwelijks tijd om te eten.

Van Prins pils naar Koning cash
Het koningspaar levert ons veel geld op, dat blijkt uit onderzoek van het Financieel Dagblad. Wij zien ze vaak met koningsdag of lintjes doorknippend, maar volgens de krant doen ze veel meer. Waar koningin Beatrix er vooral om bekend stond dat ze musea en balletvoorstellingen bezocht, zouden Willem-Alexander en Maxima miljoenen binnenhalen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Fake-dates aangepakt
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft deze week invallen gedaan bij verschillende beheerders van datingsites. Deze bedrijven zouden gebruik maken van nepprofielen en daarmee klanten, die denken contact te hebben met een leuke potientiele date, misleiden. Maar hoe kun je nou weten dat je wordt opgelicht?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 80 werd uitgezonden op vrijdag 20 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie