Uitzending
Editie NL - Aflevering 76

Aflevering 76

Editie NL

16-4-2018

| 324 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Bikkelsaus de nieuwe Joppie?
Meng jij wel eens mayo en ketchup door elkaar bij de patat? Veel mensen vinden dat een heerlijke combinatie, en daarom wil sauzenfabrikant Heinz het nu op de markt brengen in één fles: 'mayochup'. Het is misschien niet heel origineel om twee bestaande sauzen door elkaar te mengen, maar het bedenken van een nieuwe succes-dip valt ook niet mee.

PLAY: Geld
Veel van ons hebben geen idee meer wat er op onze rekeningen staat, waarschuwt het Nibud. Vooral mensen tot 35 jaar komen daardoor in de problemen. Online verslaggever Gerben peilde in Utrecht hoe het met onze financiën gaat.

Generatie Z komt eraan
Millennials, move over! Generatie Z komt eraan. Dat is de generatie die geboren is na 2000. Ze zouden hardwerkend zijn, en als doel hebben om rijk te worden. En er zijn nog veel meer labels die aan deze generatie worden gehangen, maar hoe kloppend is die generatieverdeling nu eigenlijk?

"Platte kar hoort bij PSV"
PSV is kampioen van Nederland, en dan is het traditie dat ze op een platte kar door de stad worden rondgereden. Maar de KNVB waarschuwt hiervoor, omdat er in het verleden incidenten mee zijn geweest. Maar daar trekken de Eindhovenaren zich niks van aan.

Zo herken je een drugslab
De politie hield vandaag een grote actie tegen drugscriminaliteit. Ze vielen binnen bij 14 panden, en vonden laboratoriums waar drugs werd gemaakt. Om nog beter te kunnen strijden tegen drugscriminaliteit, vraagt de politie burgers nu ook op om ook zelf mee te kijken. Ze willen tips als je een verdachte situatie ziet. Maar hoe herken je een drugslab?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 76 werd uitgezonden op maandag 16 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie