Uitzending
Editie NL - Aflevering 40

Aflevering 40

Editie NL

25-2-2020

| 115 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Coronavirus verpest vakantie. -Rampenplan voor songfestival. -Manege opgezadeld met diefstal. -Snotneus krijgt een douche.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Snotneus krijgt een douche
Het schoonspoelen van je neusholtes met een zoutoplossing: sommige mensen zweren erbij. De neusdouche zou namelijk helpen tegen verkoudheid en allergie. In de yogawereld is de zogeheten 'netipot' al jaren een bekend fenomeen. Daar is het een onderdeel van het vaste ochtendritueel om het lichaam wakker en schoon te maken.

Manege opgezadeld met diefstal
Paardenbedrijf Hippocampus in het Brabantse Soerendonk werd maandagavond opgeschrikt door een gewapende overval waarbij meerdere zadels werden gestolen. En dat voorval staat niet op zichzelf. Inbrekers hebben het de laatste tijd vaker op maneges gemunt. Vooral dure zadels vallen in de smaak.

Rampenplan voor songfestival
Formule 1, het songfestival, de Keukenhof, het EK, Sail: er staan de komende periode veel grote evenementen op de planning in Nederland. Maar het coronavirus kan roet in het eten gooien. Hebben de evenementen al een rampenplan opgesteld voor als dat gebeurt?

Coronavirus verpest vakantie
Kan het coronavirus ook jouw vakantie verpesten? Dertien Nederlandse hotelgasten zitten sinds vandaag in quarantaine op Tenerife. En daar moeten ze nog zeker veertien dagen blijven. Reisorganisatie OAD komt nu met maatregelen voor mensen die geboekt hebben en bezorgd zijn.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op dinsdag 25 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie