Uitzending
Editie NL - Aflevering 44

Aflevering 44

Editie NL

2-3-2020

| 136 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -'Kom niet naar je werk!' -Schieten we door in coronapaniek? -Pas op met zelfgemaakte handgel. -De echo-simulator.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Pas op met zelfgemaakte handgel
Desinfecterende handgel is in de winkels bijna niet meer te vinden. Op blogs staan recepten om de gel zelf te maken, maar hygiŽne-expert Rob Geus is sceptisch.

Schieten we door in coronapaniek?
Het coronavirus beinvloedt steeds meer ons dagelijks leven. Bedrijven die mensen thuishouden, ziekenhuizen die opnamestops invoeren, kinderdagverblijven en scholen die overleggen over open blijven: het stapelt zich op. Maar we moeten waken voor paniekvoetbal, zegt een viroloog van het UMCG in Groningen.

'Kom niet naar je werk!'
Duizenden mensen werkten vandaag verplicht thuis. Ze mochten niet naar hun werk komen vanwege het coronavirus. Zo ook EditieNL-chef Perry.

In deze uitzending van Editie NL was Rob Geus te gast. De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 44 werd uitgezonden op maandag 2 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie