Uitzending
Editie NL - Aflevering 39

Aflevering 39

Editie NL

24-2-2020

| 200 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Corona-angst besmettelijk? -Hamsteren voor corona. -Op één oor op kantoor. -Stem kapot na carnaval.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Stem kapot na carnaval
Carnaval is volop bezig en dat betekent voor veel mensen dagenlang feesten en zingen. Met als gevolg een hese stem, of eentje die zelfs helemaal weg is. Gelukkig weten logopedisten raad.

Op één oor op kantoor
Even een dutje doen tijdens werktijd. Voor veel mensen klinkt het (letterlijk) als een droom, maar bij steeds meer bedrijven is het de werkelijkheid. Is een powernap echt bevorderlijk voor de productiviteit of werkt zo'n schoonheidsslaapje juist averechts?

Hamsteren voor corona
In het Italiaanse dorp Casalpusterlengo werd dit weekend gehamsterd door de bewoners nadat het dorp in quarantaine werd geplaatst. Moeten Nederlanders voor de zekerheid ook een voorraad eten en drinken in huis halen?

Corona angst besmettelijk?
Nu het coronavirus in Italië is uitgebroken komt het virus voor Nederlanders letterlijk dichterbij. Zijn we er nu banger voor? En nemen we meer maatregelen dan toen het virus alleen nog maar in Azië voorkwam? EditieNL liet het, net als drie weken geleden, onderzoeken door DVJ Insights.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 39 werd uitgezonden op maandag 24 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie