Uitzending
Editie NL - Aflevering 37

Aflevering 37

Editie NL

20-2-2020

| 147 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Niet tevreden? Hou maar! -Celstraf voor liegen onder ede? -Langer onderweg naar werk. -Millennial kijkt naar de sterren.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Millennial kijkt naar de sterren
Jongeren hebben steeds vaker interesse in astrologie, ziet de Astrologische Vakvereniging Nederland. Waar komt die interesse bij jongeren vandaan?

Langer onderweg naar werk
We wonen steeds verder weg van ons werk, blijkt uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving. Sommige forenzen rijden het hele land door voor een dagje op kantoor.

Celstraf voor liegen onder ede?
De Utrechtse imam Suhayb Salam heeft mogelijk meineed gepleegd tijdens het getuigenverhoor gisteren over ongewenste financiering van moskeeŽn. En liegen onder ede kan flinke strafrechtelijke gevolgen hebben.

Niet tevreden? Hou maar!
Webwinkels laten klanten vaak de spullen die ze willen terugsturen houden. Daarbij krijgen ze vaak ook nog eens hun geld terug of een nieuw product, blijkt uit onderzoek van het FD. Het verwerken van teruggestuurde spullen is vaak niet rendabel voor webwinkels.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op donderdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie