Uitzending
Editie NL - Aflevering 43

Aflevering 43

Editie NL

28-2-2020

| 107 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Keep Calm and Corona. -Naast de handgel grijpen. -Corona baalt van haar naam. -Politici aan de podcast.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Keep Calm and Corona
In Tilburg kunnen, ondanks de coronabesmetting alle evenementen dit weekend doorgaan. En dat terwijl er in de rest van de wereld allerlei evenementen worden geschrapt. Waarom in Nederland niet?

Politici aan de podcast
Vanaf vandaag kan je luisteren naar de nieuwe podcast 'Daarom is het Goed' van Lilian Marijnissen, partijleider van de SP. CDA'er Pieter Heerma ging haar voor met Pieter's podcast: tijd voor een echt gesprek. Politici kiezen steeds vaker voor het maken van een podcast, maar waarom doen ze dit?

Corona baalt van haar naam
Corona Willekes is een van de vierenveertig vrouwen in ons land met de voornaam Corona. Waar de voornaam altijd gewoon een Spaanse of Latijnse benaming voor kroon of krans was, heeft-ie nu ineens een heel andere lading. En dat moet veranderen, vindt Corona.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op vrijdag 28 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie