Uitzending
Editie NL - Aflevering 38

Aflevering 38

Editie NL

21-2-2020

| 119 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Pakketje bezorgt beroerte. -Minder babi pangang door corona. -Waar kolf ik op kantoor? -Bier kopen met nepgeld.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Bier kopen met nepgeld
Kijk uit met nepgeld tijdens carnaval, zo waarschuwt de politie. Er zijn nepbiljetten in omloop die gewoon via Aziatische webshops zoals Wish besteld kunnen worden. Het nepgeld dook deze maand al meerdere keren op.

Waar kolf ik op kantoor?
Kolven tijdens werktijd kan voor nieuwbakken moeders een flinke klus zijn. Vooral als er geen fraaie ruimte aanwezig is om dit te doen. Sjaan Markusse weet er alles van. "Er was niet eens een wasbak."

Minder babi pangang door corona
De angst voor het coronavirus lijkt ook de Chinese restaurants in Nederland te treffen. Vivien Shum laat weten dat het aantal gasten in haar Chinese restaurant is gehalveerd. "Het is discriminatie."

Pakketje bezorgt beroerte
We moeten af van het principe 'vandaag besteld, morgen in huis', wat veel webwinkels gebruiken. Dat vindt GroenLinks. De snelle bezorging van pakketjes veroorzaakt veel onnodig nachtwerk en dat is erg ongezond.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 38 werd uitgezonden op vrijdag 21 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie