Uitzending
Editie NL - Aflevering 34

Aflevering 34

Editie NL

17-2-2020

| 226 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -E10 sloopt scooters. -Wat zing jij nou? -Roken zonder ruzie. -Taboe op gezichtstattoo.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Taboe op gezichtstattoo
Justin Bieber, Post Malone, Chris Brown, Lil Wayne en sinds kort ook de zoon van Cindy Crawford: ze hebben allemaal een tattoo in het gezicht. De trend dreigt ook over te waaien naar Nederland, maar veel tatoeŽerders willen er niet aan beginnen.

Roken zonder ruzie
Stop de roker niet in het verdomhoekje, zo luidt de boodschap van een nieuwe anti-rookcampagne in Groningen. De initiatiefnemers willen rokers en niet-rokers met elkaar in gesprek brengen om meer onderling begrip te creŽren. Gaat dit helpen om een rookvrije toekomst te verwezenlijken?

Wat zing jij nou?
Trainer Ron Jans staat momenteel onder druk in Amerika, nadat er een aanklacht tegen hem is ingediend vanwege racisme. Hij zou in de kleedkamer een rap hebben meegezongen en daarbij het n-woord hebben gezegd. Mag je niet elk liedje meezingen?

E10 sloopt scooters
Monteurs hebben er hun handen aan vol: scooters die niet meer willen starten. In veel gevallen is verkeerd tanken de oorzaak. Sinds oktober vorig jaar kan er getankt worden met E10 en dat is niet goed voor scooters. Dat weet Jennifer inmiddels ook. "Mij is altijd verteld dat er niets zou veranderen, behalve de naam."

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op maandag 17 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!