Uitzending
Editie NL - Aflevering 33

Aflevering 33

Editie NL

14-2-2020

| 64 x bekeken | 0 reacties
5
Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Hitlijst vol jaren '80-sound
De jaren '80 keren terug in de Top-40. Als je bent opgegroeid in die tijd, denk je misschien met nostalgische gevoelens terug aan the eighties. Aan de hits van Spandau Ballet, van Toto en Bonnie Tyler. En artiesten van nu herontdekken die jaren '80 en geven hun nummers een eighties-sausje of coveren de hits van toen.

Bitcoin of je leven
Veel criminelen vragen hun losgeld in de vorm van bitcoins. Omdat het digitale betaalmiddel anoniem is, wanen criminelen zich ontraceerbaar. Toch is dat volgens experts lang niet altijd meer het geval.

Binnenlopen als bedelaar?
In Nijmegen verdienen daklozen met bedelen meer dan de best betaalde ambtenaar van Nijmegen, oftewel de burgemeester. Dat beweerde burgemeester Hubert Bruls onlangs als reactie op de raadsvragen over de groeiende overlast veroorzaakt door daklozen. Valt er met bedelen echt zoveel te verdienen?

"Pak de pedo!"
De politie moest gisteravond ingrijpen in Lelystad, toen een groep woedende mensen verhaal wilden halen bij pedo-activist Nelson. Hij wil een politieke partij oprichten om zo seks met kinderen legaal te maken. In het tv-programma 'Danny Op Straat' was gisteren een interview met hem te zien. Op social media wordt woedend gereageerd.

In deze uitzending van Editie NL was Hubert Bruls te gast. De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op vrijdag 14 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie