Uitzending
Editie NL - Aflevering 30

Aflevering 30

Editie NL

9-2-2018

| 519 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: IJszwemmen
Zwemmen in buitenwater: de meeste mensen moeten er niet aan denken, maar de IJszwemmersclub uit Eindhoven denkt daar heel anders over. Zij gaan lekker het water in. En voor wie net zo enthousiast is: ze zoeken nog nieuwe leden.

Friet met stokjes
Je zou het misschien niet verwachten, maar Aziaten zijn dol op Hollandse friet en kroketten. Zo dol, dat ze de Eindhovense Martin Zwerts hebben gevraagd om in Singapore een snackzaak te openen. Kunnen onze snacks daar net zo populair worden als in Nederland?

Waar blijft prinses carnaval
Vanaf dit weekend is het vooral beneden de rivieren feest: carnaval barst los. Bij de tradities horen muziek, optochten en een prins carnaval. Maar is het niet tijd voor een prinses carnaval? In Tilburg bemoeid zelfs de gemeenteraad zich met deze vraag.

Seksuele voorlichting vanaf 2 jaar
Op welke leeftijd begin je met seksuele voorlichting? Die vraag speelt na een uitspraak van actrice Jessica Biel. Zij en haar man Justin Timberlake geven hun zoon van 2 jaar al seksuele voorlichting. Volgens hen kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen.

OM nu zelf doelwit
Een officier van justitie moet onderduiken na ernstige bedreigingen. Het doelwit van de bedreigingen is, volgens de Telegraaf, een officier die bezig was met onderzoek naar motorclub No Surrender. Mede door de dreiging is hij vorig jaar overgeplaatst.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 9 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie