Uitzending
Editie NL - Aflevering 27

Aflevering 27

Editie NL

6-2-2018

| 669 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Priester
Een spectaculair filmpje van een groep wielrenners in ItaliŽ: tijdens een steile afdaling worden ze opeens ingehaald door een wel heel bijzondere fietser.

Gillend de bios uit
Hoe enger, hoe beter. Dat is waar het om draait in de horrorfilmindustrie. En we zijn gewaarschuwd voor de nieuwste horrorfilm: 'Hereditary'. Bezoekers van het Amerikaanse Sundance Filmfestival die de film al hebben gezien zeggen dat het misschien wel de engste film ooit is. Wij vroegen liefhebber Tim Koomen en filmproducent Jan Doense om hun mening.

Auto jatten steeds makkelijker
Slecht nieuws voor iedereen met een Volkswagen. De auto is het populairst onder dieven. Vorig jaar werden er van het merk de meeste auto's gestolen, gevolgd door BMW en Audi. Ook wordt het voor dieven steeds makkelijker om een auto te jatten.

Jongere is digitale boef
Online pesten, hacken of illegaal films downloaden. Het zijn allemaal misdrijven, maar jongeren zien dat vaak niet zo. En daardoor maken zij zich regelmatig onbewust schuldig aan een cyberdelict. Waarom voelt zo'n online misdrijf minder erg en hoe wordt het bestraft?

Verplichte griepprik voor juf
Viroloog Ab Osterhaus pleit ervoor dat alle basisschoolleraren een griepprik moeten krijgen, om het lerarentekort tegen te gaan. Als het aan de politiek ligt, is de griepprik in eerste plaats een zaak van de leraren en van de basisscholen zelf om te beslissen of ze de prik willen halen en of het wordt vergoed door de school.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 6 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie