Uitzending
Editie NL - Aflevering 28

Aflevering 28

Editie NL

7-2-2018

| 1033 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Puist knijpen uit liefde
Nederlandse vrouwen zijn dol op puisten uitknijpen, blijkt uit nieuw onderzoek van de site ze.nl. De helft van de Nederlandse vrouwen heeft helemaal geen moeite met het uitknijpen van een puist bij haar partner.

Niet krabben = boete
Afgelopen nacht was op veel plekken de koudste van deze winter. Wie vanmorgen in de auto stapte moest daardoor waarschijnlijk krabben. Toch doet niet iedereen dat. De politie controleert deze periode extra of die ruiten ook echt goed schoongemaakt zijn. Want dat krabben nemen we lang niet altijd serieus genoeg.

Kanonnen voor de koning
Na zijn bezoek aan Frankrijk was de Amerikaanse president Trump zo onder de indruk van de militaire parade, dat hij er ook één wil. Dit jaar nog moet er in Washington zo'n parade worden georganiseerd. Zou dat ook iets voor Nederland zijn?

Mindfulness? Ga toch bowlen!
Het zou helpen tegen pijn, je zou er beter door slapen en meer genieten van kleine dingen: Mindfulness. Veel mensen zweren bij de aandachtstraining waarbij je focust op het hier en nu. Maar volgens psychologen en wetenschappers is helemaal niet bewezen dat mindfulness echt werkt.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 28 werd uitgezonden op woensdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie