Uitzending
Editie NL - Aflevering 26

Aflevering 26

Editie NL

5-2-2018

| 536 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Carnavalsoutfit
Zondag is het zo ver: dan begint carnaval. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een leuke outfit, kijk dan even naar deze tips.

De lul-niet-lolly
Poppodium Paard van Troje in Den Haag is het zat dat concertgangers te veel praten tijdens concerten. Daarom hebben ze speciale lul-niet-lollies bedacht. Die kunnen mensen aan elkaar geven om te voorkomen dat er zo veel gepraat wordt.

IJspret valt in het water
Schaatsliefhebbers kunnen niet wachten om te schaatsen op natuurijs, zeker nu er nachtvorst wordt verwacht. Schaatsen hoopten vandaag al het ijs op te kunnen, maar dat bleek ijdele hoop te zijn. Tegen beter weten in ging verslaggever Anne van der Meer toch even checken hoe het ervoor staat

Verslaafd aan Facebook
Iedere dag uren op facebook zitten, tot diep in de nacht appen en eindeloos scrollen door Instagram: een social media-verslaving kan grote problemen tot gevolg hebben. Het is dan ook hoog tijd dat zo'n verslaving wordt erkend als echte verslaving, vinden verslavingsklinieken.

"Dood model Ivana geen ongeluk"
Een Britse prive-detective die de dood van het Limburgse model Ivana Smit onderzoekt, is er zeker van dat haar dood geen ongeluk was. De Maleisische politie houdt het op een ongeluk, maar de familie van het model vermoedt dat er meer aan de hand is. De inzet van de prive-detective moet de zaak in beweging krijgen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 5 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie