Uitzending
Editie NL - Aflevering 35

Aflevering 35

Editie NL

16-2-2018

| 568 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Skibalet
Ook wij hier op de redactie volgen de olympische spelen maar wat graag. We missen alleen één sport. Skibalet.

Zoektocht naar zeearend
Safaripark Beekse Bergen is al vier dagen met man en macht op zoek naar Lady Maya, een zeearend die tijdens een vogelshow ruzie kreeg met een groep meeuwen en wegvloog. Verslaggever Joachim zocht vandaag mee.

DJ op conservatorium
Wil jij DJ worden? Vanaf volgend schooljaar kun je terecht bij het Conservatorium van Amsterdam. Zij gaan namelijk een voltijd opleiding aanbieden tot DJ: de Amsterdam Electronic Music Academy. Een heuse opleiding dus tot dj of producer aan het Conservatorium van Amsterdam. Volgens het instituut is het uniek en is het dé manier om als DJ de top te bereiken.

Koffiebar verbiedt laptop
Een café in Utrecht verbiedt klanten nog langer hun laptop te gebruiken in de zaak. Ze hebben namelijk geen zin meer in klanten die alleen maar met hun scherm bezig zijn. Zouden meer horecagelegenheden hiertoe moeten overgaan?

6 weken pappadag
Zes weken betaald vaderschapsverlof. Als het aan de Sociaal Economische Raad ligt, hebben alle kersverse vaders daar recht op. En dat moet dan betaald worden door de overheid. Vaders hadden tot afgelopen jaar na de geboorte van hun kind slechts twee dagen vrij, sinds dit jaar zijn dat vijf dagen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 16 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie