Uitzending
Editie NL - Aflevering 25

Aflevering 25

Editie NL

2-2-2018

| 659 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: mini-raceauto
Naar de operatiekamer rijden is een klein beetje minder eng geworden voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis. Ze rijden namelijk niet meer in een ziekenhuisbed, maar zelf in een mini-raceauto.

Zen door diamond painten
Diamond Painting. Een nieuwe hobby die Nederland in rap tempo aan het veroveren is. Winkels als de Action zien de pakketten snel de deur uitvliegen, maar ook volgens Bol.com en andere webwinkels zijn de stenen niet aan te slepen.

Wie wil er nog een handtekening?
Hollywood acteur Bryan Cranston (bekend van Breaking Bad) is het helemaal zat. Hij wil geen handtekeningen meer uitdelen. Hij kan het aantal verzoeken niet meer aan. Aan de ene kant begrijpelijk, want in 2018 is een selfie ook leuk. Maar aan de andere kant blijft een handtekening voor heel veel mensen toch heel waardevol.

Bitcoinfeestje voorbij?
Maandenlang leek er geen rem op te zitten, op de alsmaar stijgende waarde van de bitcoin. Maar dat feest lijkt nu voorbij te zijn voor de bitcoin-houders: zo snel als de waarde steeg, zo snel daalt 'ie nu!

Rem op nieuwe rijscholen
Teveel rijinstructeurs zijn onvoldoende geschoold om hun beroep uit te oefenen. Dat stellen de brancheorganisaties voor rijscholen zelf. Zij willen af van rijinstructeurs die slecht les geven en alleen maar geļnteresseerd zijn in geld verdienen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op vrijdag 2 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie