Uitzending
Editie NL - Aflevering 24

Aflevering 24

Editie NL

1-2-2018

| 486 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Pimp je pasfoto
In de Verenigde Staten is het heel normaal om een compleet glamourteam in te huren voordat je op de paspoortfoto gaat. Dat daar ook in ons land wel behoefte aan is, bleek uit de vele reacties die we kregen na onze vraag wie er ontevreden was over zijn of haar pasfoto.

PLAY: Modellen
Op veel mode-sites kan je shirts of broeken in verschillende kleuren bestellen. Met een klik op de knop zie je het fotomodel dan ineens in de kleur van jouw keus. En zo ontdekte iemand dat als je al die outfitjes in verschillende kleuren snel achter elkaar zet, met een lekker muziekje eronder, het ineens een heel gezellige boel wordt...

Verslaafd aan de Mac
We gaven nog nooit zoveel uit aan McDonalds als nu: het bedrijf haalde vorig jaar namelijk een recordomzet in Nederland van 811 miljoen. Volgens McDonalds komt inmiddels 80 procent van de Nederlanders minimaal één keer per jaar bij ze snacken. Maar sommige fans gaan heel wat vaker.

Verder zonder gas
De gaswinning in Groningen moet zo snel mogelijk drastisch naar beneden, zegt het staatstoezicht op de mijnen. En dat zou wel eens gevolgen kunnen hebben voor de beschikbaarheid. Wat moeten we dan zonder gas?

Grieppiek legt Nederland lam
De griepgolf zorgt voor steeds meer problemen in ons land, leerlingen worden zelfs naar huis gestuurd omdat er door de griep te weinig leraren zijn. Daarom besloot verslaggever Robbie Kammeijer een handje te helpen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 1 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie