Uitzending
Editie NL - Aflevering 22

Aflevering 22

Editie NL

30-1-2018

| 576 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Orka's
Twee kinderen, en hun ouders, kregen in Nieuw-Zeeland de schrik van hun leven, toen ze even rustig een stukje in zee zwommen. Twee orka's kwamen namelijk wel erg dichtbij.

18 plakken pakken in Korea?
Volgende week vrijdag beginnen ze: de Olympische winterspelen in Zuid-Korea. En de Rijksuniversiteit Groningen heeft voorspelt dat Nederland daar 18 plakken gaan winnen. Maar hoe betrouwbaar is die voorspelling?

Laat de navelstreng maar zitten
Een trotse papa die de navelstreng van zijn pasgeboren zoon of dochter doorknipt is een beeld dat we goed kennen. Maar er zijn ook stellen die ervoor kiezen om de navelstreng aan het kind te laten tot die er vanzelf af valt. Een zogenoemde Lotusgeboorte. Volgens kiezen ook Nederlandse ouders steeds vaker kiezen voor zo'n Lotusgeboorte.

Doe het weer veilig!
We vrijen niet altijd meer veilig. SOA Aids Nederland maakt zich zorgen en vindt het de hoogste tijd voor een nieuwe Vrij Veilig-campagne. De oude voorlichtingsfilmpjes zijn flink gedateerd, dus hoe krijg je mensen dan wel weer aan het condoom?

Gemeenschap houdt zich stil
Verschillende schietpartijen de afgelopen periode in Amsterdam, en daarom roept de politie getuigen op om zich te melden. Zonder tips is de politie namelijk nergens, maar mensen aan het praten krijgen is nog niet zo makkelijk.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 22 werd uitgezonden op dinsdag 30 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie