Uitzending
Editie NL - Aflevering 220

Aflevering 220

Editie NL

4-11-2019

| 86 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Duiken tussen dode biggen. -Ouders in nood: toch staking. -Deze auto's zijn onverwoestbaar. -Huwelijk om in te lijsten.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Deze auto's zijn onverwoestbaar
Als je een auto koopt, dan wil je natuurlijk wel dat 'ie lekker lang meegaat. Uit Brits onderzoek blijkt dat de volgende auto's de meeste kilometers kunnen afleggen: de Toyota Prius, de Volkswagen Passat en de Skoda Octavia. Maar hoe zit dat in Nederland?

Ouders in nood: toch staking
Als je kinderen hebt op de basisschool, wat heb dan je geregeld voor woensdag? Het was even onzeker of er gestaakt ging worden door de leraren, maar nu dat toch het geval is zitten veel ouders alsnog met de handen in het haar. En dus wordt er in allerijl iets geregeld. Maar wat moet je doen met je kind op deze extra vrije doordeweekse dag?

Duiken tussen dode biggen
Een bizarre vondst in de Stootersplas in het Twiske, een veenplassengebied in Noord-Holland. Een YouTuber kwam op de bodem van de plas deze kooien tegen en schrok zich kapot, want hij zag dat er dieren in zaten. Het bleken dode biggen. Ze worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Lekker voor al die mensen die daar in de zomer een 'frisse' duik denken te nemen.

Huwelijk om in te lijsten
Je bruiloft wil je natuurlijk vastleggen voor later. Dat gebeurt tegenwoordig niet alleen met foto's en video's, maar ook op doek. Maar hoe gaat 'live painting' in z'n werk?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 220 werd uitgezonden op maandag 4 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie