Uitzending
Editie NL - Aflevering 217

Aflevering 217

Editie NL

30-10-2019

| 71 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Goed boeren door bouwprotest. -Huurhuis voor hoogste bieder. -'Je Airpods of je leven!' -Supersnel door je serie. -Het weer: boswandelweer.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Huurhuis voor hoogste bieder
Het wordt steeds gekker op de woningmarkt. Een huis in het Laakkwartier in Den Haag gaat naar de persoon die de hoogste huurprijs biedt. Dat is volgens de Woonbond een zorgelijke ontwikkeling.

Goed boeren door bouwprotest
Of de Hagenaars het nou leuk vinden of niet: Den Haag kan maar beter wennen aan de protesten op het Malieveld. Duizenden bouwvakkers protesteerden er vandaag. Dat zorgt voor overlast in de stad, maar sommige mensen profiteren er juist van.

Supersnel door je serie
Netflix gaat testen met een nieuwe functie waarmee we films en series versneld kunnen afspelen. Zo zijn we in veel minder tijd door een aflevering heen. Dat is volgens Netflix op verzoek van veel gebruikers, maar de makers van series en films zijn woedend.

"Je AirPods of je leven"
Jonge overvallers plegen door heel het land straatroven met AirPods als doelwit. De kostbare draadloze oordopjes zijn een geliefd doelwit.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 217 werd uitgezonden op woensdag 30 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie